Gama Ibalgin se extinde cu Ibalgin® 200 mg, conţinând ibuprofen,

Sanofi-aventis îşi extinde gama de analgezice şi antiinflamatoare Ibalgin® cu produsul Ibalgin® 200 mg, conţinând ibuprofen. Ibalgin® 200 mg are o acţiune complexă, cu efect triplu: analgezic, antiinflamator şi antipiretic. Având o cantitate adecvată de substanţă activă, Ibalgin® 200 mg acţionează rapid şi eficient asupra durerilor moderate cu diverse localizări: dureri de cap, menstruale, musculare, articulare şi de spate.

Ibalgin® 200 mg conţine ibuprofen, o substanţă apreciată din categoria medicamentelor folosite în lupta împotriva durerii, cu o vastă experienţă în administrare şi un bun profil de siguranţă. Studiile confirmă faptul că ibuprofenul are o tolerabilitate superioară celei a acidului acetilsalicilic şi comparabilă cu cea a paracetamolului.

Ibalgin® 200 mg este destinat adulţilor şi adolescenţilor cu vârsta peste 12 ani. Doza maximă recomandată este de 6 comprimate pe zi. Medicamentul este disponibil în cutii cu 12 şi 24 comprimate filmate, în toate reţelele mari de farmacii.

„Targetul principal îl reprezintă persoanele tinere, de până în 35 de ani, cu o viaţă activă şi care se confruntă cu dureri uzuale, de intensităţi moderate: dureri de cap, dureri provocate de activitatea sportivă (dureri musculare şi articulare), dureri de spate. Acesti tineri au nevoi specifice, iar acum le oferim o soluţie rapidă şi eficientă pentru a-şi putea continua activitatea. Astfel, Ibalgin® 200 mg vine în întâmpinarea nevoilor lor ca o soluţie optimă”, a explicat Marius Topală, Director CHC sanofi-aventis.

Produsul va beneficia şi de o campanie puternică de lansare, atât în reviste consacrate, cât şi în farmacii, campanie desfăşurată în perioada noiembrie-decembrie 2010.

Ibalgin® 200 mg face parte din gama de succes IBALGIN®, cea mai dinamică gamă de pe piaţa de analgezice şi antiinflamatoare OTC (eliberate fără prescripţie medicală), orale, forme solide. Gama de comprimate mai cuprinde: Ibalgin® Forte 400 mg – pentru dureri puternice şi Ibalgin® Rapid 400 mg – cu absorbţie accelerată pentru situaţiile în care este necesară calmarea rapidă a durerilor puternice. Gama Ibalgin® este completată de Ibalgin® Baby – suspensie pediatrică eliberată pe bază de prescripţie medicală şi Ibalgin® Gel.

Despre sanofi-aventis
Sanofi-aventis, lider mondial în producţia de medicamente, descoperă, dezvoltă şi distribuie soluţii terapeutice pentru a îmbunătăţi viaţa tuturor oamenilor. Sanofi-aventis este cotată la bursele de valori din Paris (EURONEXT: SAN) şi New York (NYSE: SNY). Pentru informaţii suplimentare, vizitaţi http://www.sanofi-aventis.com.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: