O tânără studentă din Iaşi, laureată a programului Bursele COSMOTE

Bursele COSMOTE, programul de responsabilitate socială lansat în acest an de COSMOTE România, îşi anunţă cei 5 câştigători care vor beneficia de sprijin financiar pe parcursul studiilor universitare. În urma sesiunilor de interviuri care au avut loc pe 5 şi 6 noimebrie, juriul a evaluat pe fiecare dintre cei 25 de finalişti şi a ales 5 tineri studenţi talentaţi care vor primi echivalentul în lei a 150 euro pe lună, timp de 9 luni (octombrie-iunie), în fiecare an, pe parcursul studiilor universitare.

Printre cei 5 câştigători ai Burselor COSMOTE se numără şi Ursulean Magda, studentă în cadrul a 2 universităţi de prestigiu din Iaşi: Universitatea Tehnică Gh.Asachi Iaşi (Facultatea de Automatică şi Calculatoare – Inginerie Electronică şi Telecomunicaţii) şi Universitatea Alexandru Ioan Cuza Iaşi (Facultatea de Litere – Engleză-Germană). Alături de ea, alţi 4 studenţi talentaţi au fost declaraţi câştigători: Stupariu Ioana-Florina, studentă la Universitatea Babes Bolyai Cluj Napoca, Facultatea de Drept, Iliescu Lucian-Ionel, student la Academia de Studii Economice din Bucureşti, Facultatea Finanţe, Asigurări, Bănci şi Burse de Valori şi la Universitatea din Bucureşti, Facultatea de Geografie, Pîrvu Andreea-Elena, studentă la Academia de Studii Economice din Bucureşti, Facultatea de Administrarea Afacerilor, cu predare în limbi străine şi Pop Radu-Cristian, student la Universitatea Naţională de Arte Bucureşti, Facultatea de Arte Plastice, Grafică.

Cei 5 tineri studenţi au fost anunţaţi în cadrul unei festivităţi de premiere, în prezenţa lui Stefanos Theocharopoulos, CEO COSMOTE România, reprezentanţilor din top managementului COSMOTE România şi membrii juriului.

“Suntem foarte mândri să venim in sprijinul celor 5 studenţi talentaţi care s-au dovedit motivati, ambiţioşi şi pasionaţi în a deveni liderii de mâine. Prima ediţie a programului a fost un real succes, din punct de vedere al calităţii şi numărului dosarelor primite. Îi felicităm pe toţi participanţii pentru rezultatele deosebite de până acum şi le urăm mult succes şi în viitor” a declarat Ruxandra Vodă, Corporate Affairs Manager COSMOTE România.

“Încurajarea viitorilor profesionişti de top este foarte importantă pentru noi ca organizaţie şi ca parte activă din comunitate. Investim în viitor susţinând prezentului acestor studenţi excepţionali şi ajutându-i ca visele lor să devină realitate” a adăugat Liliana Dănăilă, Director Resurse Umane COSMOTE România.

Cei 5 câştigători ai programului au fost evaluaţi şi desemnaţi de către juriul Burselor COSMOTE, format din: Irina Anghel, avocat cu experienţă în domeniul fuziunilor şi achiziţiilor, specializat în achiziţiile făcute de fondurile de investiţii private, dar şi Lector Universitar la Facultatea de Drept a Universităţii Nicolae Titulescu şi Profesor Asociat la programul MBA al „Bucharest School of Management” şi la Masterul „Managementul Proiectelor Internaţionale”; Liliana Dănăilă, Director de Resurse Umane al COSMOTE România; Dan Petre, Managing Partener la D&D Research şi Conferenţiar Universitar Doctor la Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice a SNSPA; Sorin Psatta, Integrated Communication Director în cadrul agenţiei Graffiti BBDO România şi Lector la Facultatea de Jurnalism şi Stiinţele Comunicării a Universităţii din Bucureşti şi Ruxandra Vodă, Corporate Affairs Manager al COSMOTE România.

Mai multe detalii despre proiect şi regulamentul de participare sunt disponibile pe http://www.burselecosmote.ro.

În calitate de parte responsabilă şi activă a societăţii, COSMOTE România îşi implică angajaţii, clienţii, furnizorii şi partenerii de afaceri în diferite iniţiative şi programe care răspund cerinţelor mediului social din România. Printre proiectele de responsabilitate socială derulate de COSMOTE România se numără: campania “Mesaje de iubire”, parteneriatul cu Asociaţia Telefonul Copilului, programul intern de protecţia mediului “Green Office”, etc.

La nivel de Grup, Bursele COSMOTE este un program de responsabilitate socială cu tradiţie pentru COSMOTE, prin intermediul căruia au fost decernate în Grecia peste 250 de burse şi distincţii de onoare, în valoare totală de peste 1 milion de euro.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: