Sportul mintii este rege la ERA Shopping Park

Pasionatii de sah vor fi in elementul lor sambata, 20 noiembrie, caci ERA Shopping Park si Asociatia Judeteana de Sah Iasi organizeaza cea de-a noua editie a Cupei Scolilor Generale la Sah. Concursul va avea loc sambata, incepand cu ora 11:00, in zona de Foodcourt din Galeriile Comerciale. Micutii se vor intrece in talent si perspicacitate si isi vor etala cele mai inteligente mutari pentru a castiga titlul de cel mai bun sahist cat si unul dintre cele 18 premii puse in joc.

La competitie vor participa peste 120 de concurenti, copii din clasele I–VIII, de la mai multe scoli si licee din Iasi. Cupa Scolilor Generale la Sah este un concurs pe echipe, in care micutii sahisti se vor intrece in trei sectiuni distincte de varsta. Astfel, ii vom putea vedea concurand pe cei mai mici dintre ei, la grupa destinata claselor I si a II-a, apoi pe cei din clasele III-IV si nu in ultimul rand pe cei mai mari elevi din concurs, din clasele V-VIII.

Eforturile celor mici vor fi recompensate pe masura, caci organizatorii au pus la bataie pentru aceasta competitie 18 premii valoroase in bani. Astfel, pentru fiecare dintre cele 3 grupe de varste vor fi acordate cate 6 premii, in functie de locul ocupat. In plus, participantii la concurs vor fi premiati cu medalii si cupe sportive.
Infiintat in anul 1996, Clubul de sah din Iasi se numara in acest moment printre primele forte sahistice din Romaniei la nivel de juniori, conform rezultatelor obtinute si a clasamentului intocmit de F.R.Sah pentru anii 1998 – 2006. De-a lungul celor 14 ani de existenta, membrii clubului au cucerit aproape 400 de medalii nationale si internationale, dintre care 72 numai de-a lungul anului 2009.

ERA Shopping Park Iasi, cel mai mare retail park construit în afara Bucureştiului, este deschis de doi ani. În acest moment sunt inaugurate Galeriile ERA (11.000 mp, 62 magazine), hypermarketul Carrefour (15.440 mp), magazinul Altex (3.565 mp), Praktiker DIY (9.350 mp), Mobexpert (7785 mp) si Decathlon (4500 mp).Shopping Park Iaşi va beneficia până la finalul proiectului de o investiţie de 175 milioane de EUR, ajungând la o suprafaţă construită de peste 150.000 mp, o suprafaţă închiriabilă de 116.000 mp şi 3 600 locuri de parcare. ERA Shopping Park Oradea este dezvoltat de Omilos Oradea, companie al carei management este asigurat de Omilos Group. Omilos Group este specializata in achiziţia de terenuri, planificare, investiţii şi management de proiect, cu birouri in Romania şi Marea Britanie. Compania planuieşte pentru urmatorii 2 ani investiţii de peste 300 de milioane de euro in proiecte imobiliare aflate in oraşele mari din Romania, cu o populaţie de peste 150 000 locuitori.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: