Patru vasluieni au pescuit lucrari penale

Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Raducaneni au descoperit patru barbati care pescuiau in raul Prut, folosind o unealta de pescuit tip voloc.

In data de 20 noiembrie, in jurul orelor 14.00 politisti de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Raducaneni, in timpul executarii unei misiuni specifice, in apropierea raului Prut, au observat patru barbati care pescuiau, folosind o unealta de pescuit tip voloc.

In urma legitimarii politistii de frontiera i-au identificat pe Relu P., Romeo T., Paul T. si Ion B., cu varste cuprinse intre 33 si 58 ani, domiciliati in judetul Vaslui.

Politistii de frontiera au intocmit celor in cauza lucrare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de „deţinerea sau folosirea la pescuit de către persoanele neautorizate a năvoadelor, voloacelor, prostovoalelor, vârşelor, vintirelor, precum şi a altor tipuri de unelte de pescuit comercial” faptă prevăzută de art. 64, lit. k. din O.U.G. nr. 23/2008, urmand a fi prezentata Parchetului de pe langa Judecatoria Raducaneni, in vederea luarii masurilor legale.

Plasa folosita la pescuit, a fost ridicata in vederea confiscarii si introdusa in camera de corpuri delicte a Inspectoratului Judetean al Politiei de Frontiera Iasi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: