9.780 tigari de contrabanda descoperite de politistii de frontiera ieseni

Politistii de frontiera impreuna cu inspectorii vamali din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Iasi- feroviar au descoperit in locasul prevazut pentru lenjeria de pat, in cuseta nr.2, a vagonului nr. 1 al trenului accelerat care circula pe relatia Chisinau-Bucuresti, ascunse si nedeclarate 9.780 tigarete cu timbru de acciza Republica Moldova. In ziua de 25 noiembrie a.c., ora 21.20, politistii de frontiera si inspectorii vamali de la Punctul de Trecere a Frontierei Iasi – feroviar, in cadrul unei actiuni specifice pe linia contrabandei cu tigari, au organizat un control amanuntit la vagoanele trenului accelerat care circula pe relatia Chisinau-Bucuresti.
In urma controlului efectuat impreuna cu inspectorii vamali a fost descoperita ascunsa si nedeclarata, in locasul prevazut pentru lenjeria de pat, in cuseta nr.2 a vagonului nr. 1, un numar de 9.780 tigarete de diferite marci (9180 marca “Plugaru” si 600 marca “Winston”), de provenienta Republica Moldova.
In urma cercetarilor s-a stabilit ca tigarile apartin sefului de tren, cetateanul roman, Valeriu S. in varsta de 43 de ani, domiciliat in judetul Bacau. Conform legislatiei in vigoare, inspectorii vamali au procedat la sanctionarea celui in cauza, cu amenda contraventionala in valoare de 5.000 lei si au retinut pentru confiscare intreaga cantitate de tigari

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: