Targul de Mos Nicolae vine la ERA Shopping Park cu haine, accesorii si multe, multe dulciuri

ERA Shopping Park le pregateste tuturor iesenilor doua zile pline de distractie si bunatati, special pentru sarbatoarea lui Mos Nicolae. De-a lungul weekend-ului toti vizitatorii ERA vor putea participa la targul de handmade, vintage si designer Absolutely Fabulous Fair si la Festivalul de Dulciuri organizat pentru toti iubitorii de bunatati.

Fashionistele iesene au posibilitatea sa se simta fabulous in primul weekend de decembrie la unul dintre cele mai apreciate targuri de moda: Absolutely Fabulous Goes East Fashion Fair. Organizat pentru prima data in inima Moldovei pentru fashion addicts, vintage lovers si fabulous women, evenimentul reuneste intr-un singur loc tineri designeri romani, vintage stores si designeri de accesorii. Absolutely Fabulous Goes East Fashion Fair este cadoul de Mos Nicolae oferit de ERA Shopping Park tuturor iesenilor pasionati de moda si accesorii. In plus, la editia din acest weekend primele 150 de vizitatoare vor primi o oja cadou.

Distractia de Mos Nicolae nu se opreste insa aici, caci toti iesenii se vor putea bucura de Festivalul de Dulciuri care va reuni peste peste 20 de expozanti si producatori. Ciocolata, fructele confiate, turta dulce si placintele moldovenesti vor sta la loc de cinste si ii vor imbia pe trecatorii pofticiosi. Vor fi de asemenea prezente la targ si binecunoscutele produse moldovenesti Bucuria care vor face deliciul tuturor iubitorilor de ciocolata. In plus, vizitatorii festivalului de Mos Nicolae vor putea degusta si cumpara produse traditionale si decoratiuni de Craciun, in decorul fantastic de Sarbatori al Galeriilor Comerciale ERA Shopping Park.

ERA Shopping Park Iasi, cel mai mare retail park construit în afara Bucureştiului, este deschis de doi ani. În acest moment sunt inaugurate Galeriile ERA (11.000 mp, 62 magazine), hypermarketul Carrefour (15.440 mp), magazinul Altex (3.565 mp), Praktiker DIY (9.350 mp), Mobexpert (7785 mp) si Decathlon (4500 mp).Shopping Park Iaşi va beneficia până la finalul proiectului de o investiţie de 175 milioane de EUR, ajungând la o suprafaţă construită de peste 150.000 mp, o suprafaţă închiriabilă de 116.000 mp şi 3 600 locuri de parcare. ERA Shopping Park Oradea este dezvoltat de Omilos Oradea, companie al carei management este asigurat de Omilos Group. Omilos Group este specializata in achiziţia de terenuri, planificare, investiţii şi management de proiect, cu birouri in Romania şi Marea Britanie. Compania planuieşte pentru urmatorii 2 ani investiţii de peste 300 de milioane de euro in proiecte imobiliare aflate in oraşele mari din Romania, cu o populaţie de peste 150 000 locuitori.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: