Ţigări de peste 4000 lei confiscate de Ziua Naţională

Poliţiştii de frontieră botoşăneni au confiscat în cursul zilei de ieri ţigări în valoare de peste 4000 lei, de provenienţă R. Moldova şi Ucraina. Cele peste 1.000 pachete de ţigări urmau să ajungă spre comercializare pe piaţa neagră din judeţ. Poliţiştii de frontieră botoşăneni au descoperit în decursul zilei de ieri mai mulţi cetăţeni care transportau ţigări ascunse în bagajele personale, pe corp, sau ascunse în diferite componente ale autoturismelor, fără ca vreunul dintre cei controlaţi să deţină documente care să ateste provenienţa ţigaretelor. Astfel, în total, au fost ridicate în vederea confiscării 20.440 ţigarete în valoare de peste 4.000 lei.
„În data de 01.12.2010, în jurul orelor 04.30, poliţiştii de frontieră de la SPF Dorohoi au oprit pentru legitimare şi control, în localitatea Dersca, două autoturisme înmatriculat în România, în care se aflau trei cetăţeni români. La controlul executat de poliţiştii de frontieră, în bagajele aflate în cele două autoturisme au fost descoperite 6.000 ţigarete de diferite mărci, cu timbru R. Ucraina, în valoare de 1300 lei. Posesorii bagajelor au declarat că ţigările urmau a fi comercializate în localitatea Dorohoi şi Botoşani. Ţigările au fost ridicate de către poliţiştii de frontieră în vederea confiscării.
Tot ieri, în jurul orelor 11.00, poliţiştii de frontieră de la SPF Dorohoi au oprit pentru legitimare şi control, în localitatea Mihăileni, un autoturism înmatriculat în România, condus de Angelica A. de 37 de ani din Darabani. În bagajele femeii au fost descoperite 8400 ţigarete de diferite mărci, cu timbru Ucraina şi Moldova. Ţigările urmau a fi comercializate pe raza localităţii Dorohoi, potrivit celor declarate de Angelica A. Poliţiştii de frontieră au ridicat în vederea confiscării ţigările în valoare de 1806 lei, iar femeia a primit şi o sancţiune contravenţională în valoare de 1500 lei”, se precizeaza intr-un comunicat de presa emis de IJPF Botosani.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: