Tigarete ascunse in recipiente cu alimente descoperite de politistii de frontiera ieseni

Politistii de frontiera impreuna cu inspectorii vamali din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Iasi- feroviar au descoperit in bagajele a doi cetateni moldoveni care circulau cu trenul accelerat 1063, care circula pe relatia Ungheni- Iasi, ascunsa si nedeclarata cantitatea de 1.900 tigarete cu timbru de acciza Republica Moldova.

In ziua de 16 ianuarie a.c., ora17.50, politistii de frontiera si inspectorii vamali de la Punctul de Trecere a Frontierei Iasi – feroviar, in cadrul unei actiuni specifice pe linia contrabandei cu tigari, au organizat un control amanuntit asupra trenului accelerat 1063 care circula pe relatia Ungheni- Iasi.

In urma controlului efectuat a fost descoperita in recipiente cu alimente, in bagajele a doi cetateni moldoveni, care studiaza in Romania, ascunsa si nedeclarata, cantitatea de 1.900 tigarete de diferite marci (760 marca “Winston” , 540 marca “Pall Mall”, 200 marca “Monte Carlo” si 400 marca “Plugarul”), de provenienta Republica Moldova.

Conform legislatiei in vigoare, inspectorii vamali au procedat la sanctionarea celor in cauza, cu amenda contraventionala in valoare de 5.000 lei fiecare si au retinut pentru confiscare intreaga cantitate de tigari.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: