Atelier de lucru manual

Asociaţia Mai Bine vă invită la primul atelier de lucru manual din acest an, sâmbătă, 22 ianuarie, în intervalul orar 14.00 – 18.00, la Librăria Cărtureşti.

Pe parcursul acestui an, Asociația Mai Bine va organiza 10 ateliere de lucru manual, în a treia sâmbătă din fiecare lună, cu excepția lunilor de vacanță iulie și august. Scopul atelierelor este de a crea și confecționa produse cu utilitate, în baza a trei principii importante: reducerea consumului, reutilizarea și reciclarea.

În cadrul atelierului de sâmbătă, 22 ianuarie, se vor realiza portofele din tetra pak-uri, vaze și vase decorative din sticle și pet-uri și magneți pentru frigidere din capace. Cel mai creativ obiect va fi premiat cu un cadou surpriză. Printre orele de lucru manual, se vor strecura recreații în care participanții vor avea parte de ceai și gustări dulci.

Accesul la atelier este gratuit, iar participanții se pot înscrie prin trimiterea unui e-mail cu semnătură, date de contact și titlul “înscriere atelier de lucru manual” la adresa mihaela@maibine.eu. Copiii sub 10 ani trebuie să fie însoțiți și asistați pe parcursul atelierului de un adult.

Materialele folosite în cadrul activităților de lucru manual sunt puse la dispoziție de către organizatori, iar obiectele realizate vor fi valorificate ulterior de către Asociația Mai Bine. Participanții vor avea ocazia de a se deplasa de la o masă de lucru la alta, pentru a exersa fiecare activitate și pentru a opta pentru cea care li se potrivește sau îi atrage mai mult.

Atelierele de lucru manual fac parte din proiectul IaȘi Reciclează, proiect care, cu sprijinul comunității mereu în schimbare, a ajuns anul acesta la a cincea ediție.

Sâmbătă, 22 ianuarie, participanții sunt așteptați la patru ore de activități creative și recreative!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: