Weekendul acesta, copiii au acces liber la AQUARUN, cel mai nou joc din Romania!

Iesenii primesc in continuare cadouri si dupa terminarea Sarbatorilor si a vacantelor: reduceri, distractie si multe gratuitati din partea magazinelor!

Toti copiii sunt chemati sa se distreze la cel mai nou si distractiv loc de joaca al momentului, venit in exclusivitate in Iasi, la centrul comercial ERA Park. Astfel, micutii au posibilitatea de a-si dovedi indemanarea si curajul, incercand sa isi mentina echilibrul intr-o minge de plastic gigant ce pluteste in piscina speciala amenajata in atrium.

Numai in acest weekend de ianuarie, copiii pot sa paseasca gratuit in acest univers fascinant al veseliei si bunei dispozitii. Ei trebuie doar sa isi imagineze lumea magica ERA, sa realizeze un desen cu aceasta tema, sa il aduca la ERA Park si astfel se vor bucura de o calatorie gratuita cu mingea gigant. Iar pentru cei ce nu au realizat desenul acasa, ERA Shopping Park pune la dispozitie hartie si creioane colorate pentru ca cei mici sa deseneze pe loc lumea magica ERA. Astfel toti copiii se vor putea bucura de un asemenea cadou in acest weekend, altfel pretul unei calatorii de 5 minute costa 10 RON.

Mega lichidarile de sezon si distractia imbina utilul cu placutul si anunta o serie de promotii si evenimente ce vor atrage atentia si interesul iesenilor in noul an.

ERA Shopping Park Iasi, cel mai mare retail park construit în afara Bucureştiului, este deschis de doi ani. În acest moment sunt inaugurate Galeriile ERA (11.000 mp, 62 magazine), hypermarketul Carrefour (15.440 mp), magazinul Altex (3.565 mp), Praktiker DIY (9.350 mp), Mobexpert (7785 mp) si Decathlon (4500 mp).Shopping Park Iaşi va beneficia până la finalul proiectului de o investiţie de 175 milioane de EUR, ajungând la o suprafaţă construită de peste 150.000 mp, o suprafaţă închiriabilă de 116.000 mp şi 3 600 locuri de parcare. ERA Shopping Park Oradea este dezvoltat de Omilos Oradea, companie al carei management este asigurat de Omilos Group. Omilos Group este specializata in achiziţia de terenuri, planificare, investiţii şi management de proiect, cu birouri in Romania şi Marea Britanie. Compania planuieşte pentru urmatorii 2 ani investiţii de peste 300 de milioane de euro in proiecte imobiliare aflate in oraşele mari din Romania, cu o populaţie de peste 150 000 locuitori.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: