Ţigări de mii de euro confiscate în această săptămână de catre politistii de frontiera botosaneni

Poliţiştii de frontieră botoşăneni au confiscat în ultimele cinci zile ţigări în valoare de 13.200 lei, de provenienţă R. Moldova şi Ucraina. Cele 3.300 pachete de ţigări erau ascunse în diverse locuri şi urmau să ajungă spre comercializare pe piaţa neagră din judeţul Botoşani.
Poliţiştii de frontieră botoşăneni au descoperit în decursul acestei săptămâni mai mulţi cetăţeni care transportau ţigări ascunse în bagajele personale, pe corp, sau ascunse în diferite componente ale autoturismelor, fără ca vreunul dintre cei controlaţi să deţină documente care să ateste provenienţa ţigaretelor. Astfel, în total, au fost ridicate în vederea confiscării 66.000 ţigarete în valoare de aproximativ 13.200 lei.

„În data de 19.01.2011, în jurul orelor 23.00, un echipaj format din poliţişti de frontieră de la Sectorul Poliţiei de Frontieră Dorohoi a oprit pentru legitimare şi control, în localitatea Sinăuţi un autoturism înmatriculat în România, în care se aflau trei cetăţeni români. La controlul efectuat de către poliţiştii de frontieră au fost descoperite în bagajele acestora 4.400 ţigarete de diferite mărci, cu timbru Ucraina, în valoare de 950 lei. Deţinătorii ţigărilor au declarat că acestea urmau a fi comercializate în piaţa din localitatea Dorohoi. Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar poliţiştii de frontieră au aplicat o amendă contravenţională în valoare de 1000 lei”, a declarat inspctor de politie Minodora Racnea, purtator de cuvant al IJPF Botosani.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: