Moldovean salvat de la inghet de catre poltistii d frontiera ieseni

Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Raducaneni, in timpul executarii unei misiuni specifice cu autospeciala cu termoviziune, au observat o persoana de sex masculin care a trecut ilegal raul Prut si care si-ar fi putut pierde viata din cauza temperaturilor scazute.
Sambata dimineata, in jurul orelor 02.00, in timpul executarii unei misiuni specifice cu autospeciala cu termoviziune, politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Raducaneni, au observat, pe directia localitatii de frontiera Grozesti, un barbat a carei prezenta in zona nu era justificata.„La fata locului s-a deplasat o patrula de politisti de frontiera care a depistat pe malul drept al raului Prut, un barbat care trecuse din Republica Moldova in Romania traversand inot raul Prut. Barbatul care in urma identificarii s-a dovedit a fi cetateanul moldovean Constantin M. in varsta de 26 ani, a fost condus de urgenta la spitalul din localitatea Raducaneni unde a primit asistenta medicala de specialitate.
Dupa ce s-au asigurat ca viata barbatului nu este in pericol, politistii de frontiea l-au condus pe acesta la sediul sectorului pentru continuarea cercetarilor, descoperind ca acesta era cautat pe teritoriul Republicii Moldova pentru savarsirea unor infractiuni. Constantin M. a declarat ca a trecut inot raul Prut cu scopul de a cauta un loc de munca in Romania.Politistii de frontiera au intocmit celui in cauza lucrare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de intrare in tara prin trecerea ilegala a frontierei de stat, lucrare care a fost prezentata Parchetului de pe langa Judecatoria Raducaneni, in vederea luarii masurilor legale”, a precizat inspector principal de politie Denis Mihaela Lazar, purtator d cuvant al IJPF Iasi.
Evenimentul de frontiera a fost cercetat de politistii de frontiera ieseni in comun cu autoritatile de frontiera ale Republicii Moldova.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: