Lucrare penala intocmita de politistii de frontiera unui iesean care circula cu autoturismul proprietate personala desi nu detinea actele legale necesare

Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Bivolari au intocmit lucrare penala unui barbat care circula cu autoturismul proprietate personala desi autorizatia provizorie era expirata din data de 18.11.2010.

O patrula de politisti de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Bivolari, in timpul executarii unei misiuni specifice a oprit in trafic, pentru control, pe D.N. 24C, in localitatea Balteni, comuna Probota, autoturismul marca Subaru Justy, culoare gri, cu numar de inmatriculare provizoriu, condus de ieseanul P. Gabriel, in varsta de 41 ani.

La controlul efectuat de catre politistii de frontiera solicitandu-i conducatorului auto autorizatia de circulatie provizorie acesta a declarat ca nu o are asupra sa, fapt ce a trezit suspiciuni lucratorilor nostri care au demarat cercetarile.

In urma verificarilor efectuate s-a constatat ca autorizatia de circulatie provizorie a autoturismului este expirata din data de 18.11.2010, in prezent acesta nu figureaza ca fiind inmatriculat.

Politistii de frontiera au intocmit celui in cauza lucrare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de “punere in circulatie sau conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neinmatriculat sau neinregistrat”, urmand a fi prezentata Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi.

Cercetarile continua pentru stabilirea intregii arii infractionale.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: