Campionat de tenis de masa la PMS Iasi

În ziua de vineri, 28.01.2011, începând cu ora 11.00, în sala de sport din incinta Penitenciarului Iaşi, se va desfăşura un campionat de tenis de masă pentru un număr de 14 de persoane private de libertate din regim închis.

Demersul recuperativ organizat şi desfăşurat în aşezămintele de detenţie are ca obiective principale conferirea de utilitate timpului carceral, promovarea unui stil de viaţă sănătos şi crearea premiselor necesare reintegrării sociale a celor care au săvârşit infracţiuni. În acest sens, este importantă participarea persoanelor private de libertate la activităţi valorizatoare, care să contribuie la îmbunătăţirea imaginii de sine, constituindu-se, în acelaşi timp, într-un bun prilej de învăţare şi exersare a conduitelor prosociale, precum şi de dezvoltare a abilităţilor sportive şi a spiritului competiţional.

Competiţiile sportive, educaţia fizică, programele de cultură fizică şi sport sunt paliere de asistenţă a persoanelor private de libertate cu largă adresabilitate în populaţia penitenciară generală, ce pot fi dezvoltate pe termen mediu şi lung.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: