20 de scoli iesene implicate în concursul pentru titlul de scoală MaST-TOP

În premieră natională, 20 de scoli si licee din judetul Iasi au fost selectate pentru a participa la concursul care va atribui scolilor câstigătoare titulatura de scoala de top în matematică, stiinte si tehnologii. Acesta este unul din rezultatele partiale ale competitiei „Scoala MaST-Top” organizată în cadrul proiectului POSDRU/85/1.1/S/58914 – MaST NETWORKING, CALITATE ÎN DEZVOLTAREA COMPETENȚELOR CHEIE DE MATEMATICĂ, STIINTE SI TEHNOLOGII la care ISJ Iasi este partener.
Scolile selectate, prezentate în ordine alfabetică, sunt:

Colegiul „Costache Negruzzi” Iaşi, Colegiul Naţional „Garabet Ibrăileanu” Iaşi, Colegiul Naţional „Emil Racoviţă” Iaşi, Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” Iaşi, Colegiul Naţional Iaşi, Colegiul Tehnic „D. Leonida” Iaşi, Colegiul Tehnic „M. Sturdza” Iaşi, Colegiul Tehnic de Electronică şi Telecomunicaţii Iaşi, Grupul Şcolar Agricol „Haralamb Vasiliu” Podul Iloaiei, Liceul de Informatică „Grigore Moisil” Iaşi, Liceul Teoretic „Dimitrie Cantemir” Iaşi, Liceul teoretic „Miron Costin” Iaşi, Şcoala „Alecu Russo” Iaşi, Şcoala „Aron Vodă”, com. Aroneanu, Şcoala „B. P. Haşdeu” Iaşi, Şcoala „D. D. Pătrăşcanu” Tomeşti, com. Tomeşti, Şcoala „Dimitrie A. Sturdza” Iaşi, Şcoala „Ion Cantacuzino” Paşcani, Şcoala cu clasele I-VIII Liteni, com. Belceşti, Şcoala Normală „Vasile Lupu” Iaşi.

În perioada următoare la nivelul fiecărei scoli înscrisă în competitie se constituie un grup de lucru format din director/director adjunct/profesor metodist/responsabil comisie metodică, 2 – 3 profesori cu specializarea în domeniul MaST si un număr de maxim 10 elevi. De asemenea se va înfiinta prin decizie a Consiliului de Administratie al Scolii (CA) Atelierul de Inovare si Creativitate MaST care va functiona pe o perioadă determinată de minim 1 an. Într-o unitate scolară pot functiona în paralel maxim două asemenea ateliere de inovare si creativitate.
În perioada 1 februarie – 30 aprilie 2011 scolile vor fi îndrumate în realizarea activitătilor MaST de membri al Comisiei Județene MaST.
Evaluarea activitătilor MaST desfăsurate în unitătile scolare va avea loc în perioada 23-31 mai pe două sectiuni, corespunzătoare claselor V-VIII si IX-XII.
În vederea evaluării si premierii scolilor intrate în competitie se va constitui un juriu format din 3 specialisti independenti care va evalua portofoliul proiectului interdisciplinar MaST, produsele proiectului si modul de prezentare.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: