Politistii de frontiera ieseni au depistat un cetateam german cu permis de conducere suspendat

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni au descoperit ca urmare a verificarii (Sistemul Informatic Schengen) un cetatean german care a prezentat la controlul de frontiera un permis de conducere suspendat.In ziua de 27 ianuarie 2011, ora 22.48 , in Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni la controlul pentru trecerea frontierei, pe sensul de iesire din tara, s-a prezentat cetateanul german M.G., in varsta de 49 ani, conducand un autoturism marca Audi A6, inmatriculat in Germania, de culoare neagra.

La controlul de frontiera, cetateanul german a prezentat un permis de conducere, eliberat de catre autoritatile germane, pentru categoriile A si B.

In urma verificarilor specifice efectuate in bazele de date S.I.S. (Sistemul Informatic Schengen), politistii de frontiera au constatat ca autoritatile din Germania au emis o alerta pentru permisul de conducere in cauza, documentul figurand ca fiind bun cautat in vederea confiscarii.

M.G. a declarat ca avea cunostinta despre faptul ca i-a fost suspendat dreptul de a mai conduce autoturisme pe drumurile publice deoarece a acumulat puncte de penalizare.

Politistii de frontiera au intocmit celui in cauza lucrare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana al carei permis i-a fost retras sau anulat ori careia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendat sau care nu are dreptul de a conduce autovehicule .

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: