Scrumbie marinată garnisită cu ţigări de contrabandă

Echipa comună formată din politişti de frontieră şi inspectori vamali din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Ungheni au descoperit, în trenul accelerat Ungheni – Iaşi, în bagajele personale ale unui pasager ascunse şi nedeclarate 880 (44 pachete) ţigarete de provenienţă moldoveneasă. Inspectorii vamali au sancţionat contravenţional persoana cu amendă în valoare de 5.000 leiPe 1 februarie, o echipa comună formată din politişti de frontieră şi inspectori vamali de la Punctul Vamal de Frontiera Ungheni, în cadrul unei acţiuni specifice pe linia contrabandei cu ţigări, au organizat un control amanunţit în vagoanele trenului accelerat 1061 care circulă pe relaţia Ungheni (Republica Moldova) – Iaşi.
În urma controlului efectuat au fost descoperite în bagajele personale ale unui pasager ascunse şi nedeclarate, 880 (44 pachete) ţigarete de provenienţă moldovenească. Ţigările au fost decoperite în vase de plastic printre scrumbiile marinate.

“Conform legislaţiei în vigoare, autoritatea vamală a procedat la sancţionarea călătorului cu amendă contravenţională în valoare de 5.000 lei şi au reţinut pentru confiscare întreaga cantitate de ţigări.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: