Doi cetateni moldoveni care au trecut ilegal frontiera au fost descoperiti de politistii de frontiera ieseni

Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Raducaneni, in timpul executarii unei misiuni specifice cu autospeciala cu termoviziune, au observat doua persoane de sex masculin care au trecut ilegal raul Prut. Pe 3 februarie 2011, in jurul orelor 22.00, in timpul executarii unei misiuni specifice cu autospeciala cu termoviziune, politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Raducaneni, au observat, pe directia localitatii de frontiera Grozesti, doi barbati a caror prezenta in zona nu era justificata.

La fata locului s-au deplsat politisti de frontiera care au depistat pe malul romanesc al raului Prut, doi barbati care trecusera din Republica Moldova in Romania traversand raul Prut cu ajutorul unei saltele pneumatice. Barbatii care in urma identificarii s-au dovedit a fi cetatenii moldoveni A. Boris si A. Iuvenalie in varsta de 38 respectiv 18 ani, tata si fiu, au fost condusi de urgenta la spitalul din localitatea Raducaneni unde au primit asistenta medicala de specialitate.

Dupa ce s-au asigurat ca vietile barbatilor nu sunt in pericol, politistii de frontiea i-au condus pe acestia la sediul sectorului pentru continuarea cercetarilor.

„Politistii de frontiera le-au intocmit celor in cauza lucrare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de intrare in tara prin trecerea ilegala a frontierei de stat, lucrare care a fost prezentata Parchetului de pe langa Judecatoria Raducaneni, in vederea luarii masurilor legale.
Evenimentul de frontiera a fost cercetat de politistii de frontiera ieseni in comun cu autoritatile de frontiera ale Republicii Moldova”, a declarat inspector principal de politie Denis Mihaela Lazar, purtator de cuvant al IJPF Iasi.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: