Generali Asigurări lansează AutoComplet, pachetul de CASCO şi RCA la un preţ accesibil

Generali Asigurări a lansat AutoComplet, un pachet accesibil şi flexibil care acoperă toate riscurile auto. Noul produs reprezintă soluţia optimă de protecţie a maşinii din punct de vedere al acoperirilor, al preţului atractiv şi al beneficiilor suplimentare oferite şoferilor: opţiunea pentru CASCO fără franşiză, extinderea teritorială în afara României la asigurarea CASCO şi asistenţa rutieră fără costuri adiţionale, precum şi reduceri de până la 25% faţă de achiziţionarea separată a celor două poliţe CASCO şi RCA.

“Pachetul AutoComplet îi vizează pe cei care au cu adevărat grijă de maşina lor şi vor să încredinţeze protecţia totală a acesteia unei companii de asigurări recunoscută pentru serviciile de calitate oferite. Produsul a venit ca un răspuns firesc la situaţia actuală a pieţei, când din ce în ce mai mulţi şoferi renunţă la poliţa CASCO. Am dorit să venim în sprijinul lor, astfel încât cei care aleg acest produs să fie asiguraţi complet, la un preţ convenabil”, a declarat Adrian Marin, Director General Adjunct Generali Asigurări.

Primele de asigurare se calculează în funcţie de profilul fiecărui client, ţinându-se cont de vârstă, localitatea de reşedinţă, vechimea permisului şi parcursul anual. De asemenea, şoferii care au cel puţin un copil minor beneficiază de tarife speciale.

Spre exemplu, un şofer cu vârsta de 30 de ani, cu vechime în conducere de peste 4 ani şi care are şi un copil minor va plăti, pentru un autoturism cu motor de 1,4 litri, o primă anuală de 1805 lei pentru asigurarea AutoComplet. Economia făcută într-un an este de 602 lei faţă de preţul total rezultat din achiziţia separată a celor două produse, RCA şi CASCO.

Un alt avantaj al AutoComplet îl reprezintă serviciile complete de asistenţă rutieră în caz de accident, oferite în reţeaua EUROP ASSISTANCE, în toate ţările în care este valabilă poliţa obligatorie RCA încheiată la Generali.

Detalii despre noul produs sunt disponibile pe http://www.generali.ro.
Generali Asigurări este parte a grupului internaţional Generali, unul dintre cele mai vechi grupuri de asigurări din lume. Cu o întrerupere în perioada comunistă, compania este prezentă pe piaţa românească începând cu anul 1835. Reţeaua teritorială a Generali Asigurări este compusă din 91 de agenţii şi puncte de lucru, iar portofoliul companiei include astăzi toate tipurile de asigurări.

Generali Group este unul din liderii sectorului de asigurări din întreaga lume, cu o experienţă de 178 de ani în domeniul asigurărilor. Generali Grup are 521 de companii consolidate, peste 70 de milioane de clienţi în întreaga lume şi peste 85 000 de angajaţi.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: