Jandarmii ieseni ne informeaza

Sancţiune injurii

În data de 7 februarie a.c. în jurul orei 11.00, jandarmii care desfăşurau serviciul în zona Ţigarete au surprins pe Gabriela L. în timp ce adresa cuvinte şi expresii jignitoare propriului copil.
Patrula de ordine publică a intervenit pentru calmarea persoanei în cauză, iar pentru faptele săvârşite femeia a fost sancţionată cu amendă în valoare 400 lei. Motivul enervării femeii l-a constituit refuzul copilului de a întreba persoanele care treceau prin zonă, dacă au de vânzare fier vechi.

Intervenţie scandal

În data de 8 februarie a.c. în jurul orei 01.00, jandarmii au fost solicitaţi să intervină la un bloc de pe str. Tabacului, unde o persoană sub influenţa băuturilor alcoolice provoca scandal şi ţipa pe casa scării, deranjând locatarii din bloc.
S-a intervenit pentru calmarea persoanei în cauză, iar pentru faptele săvârşite a fost sancţionat cu amendă în valoare de 600 lei. Cu prilejul stabilirii identităţii persoana refuzat legitimarea, iar în momentul solicitării datelor de stare civilă aceasta a indicat în primă fază date false.

OFIŢER RELAŢII PUBLICE
cpt.
Cojocariu Mihai

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: