De Sfantul Valentin la ERA Shopping Park, perechea ta e Smiley!

In acest an Valentine’s Day il aduce la Iasi, la ERA Shopping Park, pe unul dintre cei mai iubiti artisti din Romania: Smiley! Astfel, duminica, pe 13 februarie, Smiley va fi prezent in Galeriile Comerciale pentru a sustine un concert si a oferi autografe celor mai infocati fani ai sai de Ziua Indragostitilor.
Smiley este cadoul ERA Shopping Park pentru ieseni, iar duminica 13 februarie este ziua cea mare in care cantaretul ii va umple de veselie cu melodiile si binecunoscuta sa buna dispozitie. In deschiderea artistului va urca pe scena una dintre cele mai valoroase tinere voci ale Iasi-ului, Diana Vartolomei. Diana are doar 15 ani si a castigat numeroase trofee la concursuri nationale si internationale, iar de curand a fost selectionata in finala Festivalului International de Muzica Usoara de la San Remo, Italia ce se va desfasura in perioada 05-10 aprilie 2011. De la ora 18:00, Smiley va urca pe scena si va sustine un concert de 50 de minute in care va interpreta cele mai cunoscute melodii ale sale, urmat apoi de o sesiune de autografe.

Surprizele pentru indragostiti nu se termina aici, tot weekendul fiind rezervat iubirii de toate varstele. Astfel, sambata si duminica fiecare pereche se va putea bucura de alte 2 actiuni gratuite organizate special pentru vizitatorii ERA Shopping Park: cuplurile se vor putea fotografia si isi vor putea descoperi viitorul relatiei lor, prin astrogramele realizate special pentru ei.

ERA Shopping Park Iasi, cel mai mare retail park construit în afara Bucureştiului, este deschis de doi ani. În acest moment sunt inaugurate Galeriile ERA (11.000 mp, 62 magazine), hypermarketul Carrefour (15.440 mp), magazinul Altex (3.565 mp), Praktiker DIY (9.350 mp), Mobexpert (7785 mp) si Decathlon (4500 mp).Shopping Park Iaşi va beneficia până la finalul proiectului de o investiţie de 175 milioane de EUR, ajungând la o suprafaţă construită de peste 150.000 mp, o suprafaţă închiriabilă de 116.000 mp şi 3 600 locuri de parcare. ERA Shopping Park Oradea este dezvoltat de Omilos Oradea, companie al carei management este asigurat de Omilos Group. Omilos Group este specializata in achiziţia de terenuri, planificare, investiţii şi management de proiect, cu birouri in Romania şi Marea Britanie. Compania planuieşte pentru urmatorii 2 ani investiţii de peste 300 de milioane de euro in proiecte imobiliare aflate in oraşele mari din Romania, cu o populaţie de peste 150 000 locuitori.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: