360.uaic.ro – o nouă platformă de informaţii şi opinii a Universităţii „Al.I.Cuza”

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” a lansat o platformă oficială de noutăţi, comentarii şi evenimente – 360.uaic.ro. Conţinutul se adresează şi este realizat cu sprijinul tuturor membrilor din comunitatea academică, profesori, studenţi, angajaţi, absolvenţi. Recomandări de lectură de la profesori, opinii de la angajaţi şi cadre didactice, portrete ale oamenilor din universitate, noutăţi zilnice şi agenda evenimentelor – acestea sunt câteva din rubricile de început ale site-ului 360.uaic.ro.

„Am ales sa numim site-ul „360” deoarece acesta reprezintă în fapt o imagine panoramică asupra fiecărui moment la Universitatea«Alexandru Ioan Cuza» , a declarat Cristina Munteanu, coordonatorul Departamentului de Marketing Educaţional, Evenimente şi Imagine Academică (MEDIA).

Odată cu lansarea noului site, Universitatea a renunţat la popularul său portal de informaţii pentru studenţi – infouaic.com. În plus faţă de acesta, 360.uaic.ro va conţine şi articole de comentarii şi opinii aparţinând cadrelor didactice şi angajaţilor UAIC, ştiri pentru cercetători, prezentări ale asociaţiilor studenţeşti şi reportaje din viaţa universităţii. Mai mult de atât, studenţii şi viitorii candidaţi la admitere se pot abona pentru a primi ştiri şi informaţii doar de la facultatea care îi interesează, o opţiune pentru care deja au optat 3038 de vizitatori ai site-ului.

„Site-ul 360.uaic.ro este un loc viu, care arată cum „trăieşte Universitatea”, spaţiul şi timpul nostru, al familiei Universitatii Cuza: profesori, cercetatori, studenţi şi angajaţi”, a adăugat Cristina Munteanu. Deschizându-şi conţinutul spre întreaga comunitate academică, site-ul 360.uaic.ro îşi propune să devină acea mult-aşteptată platformă de dezbateri şi schimb de idei de care are nevoie lumea universitară ieşeană. Pentru a afla cum pot deveni colaboratori ai site-ului, studenţii şi profesorii universităţii sunt invitaţi să ne scrie la adresa promovare@uaic.ro.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: