Imaginatie fara limite pentru ascunderea tigarilor de contrabanda

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni au descoperit in cateva ore peste 2600 tigarete cu timbru de acciza Republica Moldova, care fusesera ascunse intr-o paine si in subwoofer-ul unui autoturism.
In data de 12 februarie a.c., in jurul orelor 18.50 s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni, la controlul pentru trecerea frontierei, pe sensul de intrare in tara, cetateanul roman Costel C., in varsta de 30 de ani, conducand un autoturism marca Audi, de culoare alba, inmatriculat in judetul Iasi.

In urma controlului efectuat echipa comuna formata din politisti de frontiera si inspectori vamali a descoperit ascunsa si nedeclarata in subwoofer-ul autoturismului, cantitatea de 2200 tigarete marca „ Plugarul” cu timbru de acciza Republica Moldova.

Cateva ore mai tarziu in acelasi punct de trecere a frontierei, s-a prezentat la controlul pentru trecerea frontierei, pe sensul de intrare in tara, moldoveanca Roxana C. , in varsta de 20 de ani, pasagera in autocarul care efectueaza curse regulate pe relatia Chisinau – Iasi.

In urma controlului efectuat echipa comuna formata din politisti de frontiera si inspectori vamali a descoperit ascunsa si nedeclarata in vederea sustragerii de la controlul vamal, intr-o paine si in bagajul personal, cantitatea de 420 tigarete marca „Winston” cu timbru de acciza Republica Moldova. Politistii de frontiera au luat masurile legale pentru anularea permisului de mic trafic de frontiera.

Inspectorii vamali au dispus ridicarea bunurilor in vederea confiscarii si sanctionarea celor in cauza cu amenda contraventionala in valoare de 5.000 lei, fiecare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: