Jandarmii ieseni ne informeaza

Sancţiune injurii

În data de 20 februarie a.c. în jurul orei 11.00, jandarmii care desfăşurau serviciul în zona Secţiei 1 Poliţie au surprins pe Vasile Z. în timp ce adresa cuvinte jignitoare şi ameninţări persoanelor care treceau prin zona bariera Ţigarete, tulburând astfel ordinea publică.
Patrula de jandarmi a intervenit pentru calmarea persoanei în cauză, care era şi sub influenţa băuturilor alcoolice, iar pentru faptele săvârşite bărbatul a fost sancţionat cu amendă în valoare 200 lei.

Intervenţie scandal
În data de 20 februarie a.c. în jurul orei 01.30, jandarmii au fost solicitaţi să intervină la un bloc de pe Şos. Nicolina, unde un grup de 3 persoane consumau băuturi alcoolice la intrarea în scară, provocau scandal şi tulburau ordinea publică, deranjând locatarii din zonă.
S-a intervenit pentru restabilirea ordinii şi liniştii publice, cei 3 bărbaţi au fost conduşi la Secţia 6 Poliţie pentru stabilirea identităţii, iar pentru faptele săvârşite fiecare a fost sancţionat cu amendă în valoare de 500 lei.

Le cerea bani trecătorilor
În noaptea de 19/20 februarie a.c. jandarmii au surprins pe Costel V. în timp ce solicita diferite sume de bani persoanelor care ieşeau dintr-un club de pe Bd. T. Vladimirescu, iar cei care refuzau să-i dea bani erau înjuraţi.
Pentru faptele săvârşite bărbatul a fost sancţionat cu amendă în valoare de 100 lei.

OFIŢER RELAŢII PUBLICE
cpt.
Cojocariu Mihai

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: