Din Moldova spre România peste râul Prut

Poliţiştii de frontieră botoşăneni au întocmit dosar penal pe numele unui cetăţean moldovean, care a trecut ilegal frontiera de stat dintre R. Moldova şi România.
În data de 26.02.2011, un echipaj format din poliţişti de frontieră de la punctul de lucru Mitoc a descoperit un tânăr care nu-şi justifica prezenţa în zonă. Bărbatul avea hainele ude şi murdare, motiv pentru care a fost legitimat şi condus la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Stânca pentru continuarea cercetărilor.
În urma cercetărilor s-a constatat că cetăţeanul este din R. Moldova şi a trecut ilegal frontiera peste podul de gheaţă format pe râul Prut. Roman C., de 34 ani a ajuns pe malul moldovenesc al râului Prut, pe direcţia localităţii Mitoc şi a trecut pe malul românesc peste podul de gheaţă, în ciuda pericolului ca gheaţa să cedeze sub greutatea sa. Bărbatul nu avea asupra sa documente de identitate şi a justificat trecerea ilegală a frontierei motivând că din cauza stării de ebrietate în care se afla a confundat cele două maluri ale râului Prut.
Ca urmare a celor constatate, pe numele lui Roman C. a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „intrare în România prin trecere ilegală a frontierei de stat”, dosarul urmând a fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Săveni, competent a soluţiona cauza. Bărbatul a fost predat în cursul zilei de ieri autorităţilor din Moldova.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: