Concursul interşcolar “Mărţişorul inedit”

La Colegiul Tehnic de Electronică şi Telecomunicaţii Iaşi tradiţia populară se îmbină cu tehnica actuală, iar prilejul propus de către elevii liceului este concursul interşcolar “Mărţişorul inedit”. Competiţia va avea loc joi, 3 martie 2011, începând cu ora 11.00, având drept invitaţi elevi de clasa a VIII-a de la şcolile gimnaziale partenere în acest proiect: “George Coşbuc”, “Ion Creangă” şi “Elena Cuza” din Iaşi. Oaspeţii, împreună cu elevi din clasele a IX-a şi a X-a din colegiu se vor întrece în crearea de mărţişoare originale în câte una din cele trei secţiuni ale concursului: “Creaţie plastică”, “Produse electronice” şi “Imagini virtuale”.

Concursul urmăreşte ca prin valorificarea creativităţii participanţilor să fie o formă inedită de promovare a tradiţei Mărţişorului. De asemenea, are în vedere dezvoltarea competenţelor de relaţionare între elevi şi oferă celor de la şcolile invitate perspectiva alegerii unei cariere întemeiate pe unul din profilurile colegiului: electronică, informatică sau procesarea textului şi a imaginii.

Câştigătorii celor trei secţiuni vor fi recompensaţi cu cărţi din literatura universală şi naţională. Produsele create de aceştia vor fi expuse în spaţiul Colegiului Tehnic de Electronică şi Telecomunicaţii, pentru a putea fi apreciate de toţi elevii şi vizitatorii insituţiei

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: