ÎN IULIUS MALL S-A DESCHIS PRIMUL SUPERMARKET DE TIP PETSHOP DIN IAŞI

De curând, posesorii şi iubitorii animalelor de companie au la dispoziţie în IULIUS MALL primul magazin de tip supermarket din Iaşi dedicat micilor prieteni. ZOOMANIA, situat la parterul mall-ului, face parte din cel mai mare lanţ de magazine destinat comercializării de animale de companie, hrană şi accesorii. În supermarket-ul deschis la IULIUS MALL, pe o suprafaţă de circa 360 mp, se găsesc sortimente pentru pisici, câini, papagali, peşti, broaşte ţestoase, rozătoare, reptile şi chiar cai. Portofoliul ZOOMANIA numără peste 10.000 de articole, printre care aproximativ 200 de specii de peşti exotici şi 100 de specii de păsări.

Oferta ZOOMANIA cuprinde mai ales hrană (uscată, umedă), recompense, vitamine, produse de deparazitare şi igienă, cosmetice, ustensile, jucării, cărţi cu sfaturi, dar şi cuşti pentru transport, colivii, terarii, paturi şi perniţe, şei, frâie, acvarii, instrumente de măsurare a temperaturii, iluminare şi filtrare a apei etc. Clienţii care doresc să achiziţioneze un companion o pot face direct din magazin. Personalul specializat oferă consultanţă în îngrijirea animalelor, precum şi sfaturi de la medicii veterinari.

Zilnic, ZOOMANIA îşi întâmpină cumpărătorii cu preţuri imbatabile, în magazin având loc promoţii periodice. Mai mult, lunea este ZIUA CLIENTULUI, cu reduceri de 10% la toate produsele achiziţionate.

Pentru a asigura calitatea produselor comercializate, ZOOMANIA colaborează cu renumite companii producătoare din lume, precum Belcando, Leonardo, Eheim, Ferplast, Vitakraft, Tetra, Juwel, Oster.

ZOOMANIA a inaugurat primul magazin în 1996, iar pâna în prezent a dezvoltat o reţea naţională cu 20 de reprezentanţe care acoperă întreg teritoriul României, deschise în oraşe precum Arad, Bacău, Bucureşti, Cluj-Napoca, Sibiu, Suceava şi Timişoara. Compania deţine încă 5 magazine în Bulgaria.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: