Autocar blindat cu ţigări descoperit în P.T.F. Stânca

Poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali din Punctul de Trecere a Frontierei Stânca au descoperit în cursul zilei de ieri 28.000 ţigarete, ascunse într-un autocar, care urmau a fi introduse în ţară prin sustragerea de la controlul vamal. Inspectorii vamali au luat măsura ridicării în vederea confiscării a întregii cantităţi de ţigări precum şi sancţionarea contravenţională a şoferului cu amendă în valoare de 8.000 lei.

În data de 01.03.2011, ora 14.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca, s-a prezentat pentru a intra în ţară Alexandru C., cetăţean moldovean, în vârstă de 26 ani, la volanul unui autocar înmatriculat în R. Moldova.
La controlul de frontieră, în baza analizei de risc, echipa comună de control formată din lucrători vamali şi poliţişti de frontieră a descoperit ascunsă în zona dormitorului şi a băii de serviciu a autocarului cantitatea de 28.000 ţigarete marca „MT”, cu timbru de acciză Republica Moldova.
Inspectorii vamali au luat măsura ridicării, în vederea confiscării a ţigărilor, în valoare de aproximativ 6000 lei, iar şoferul autocarului a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 8.000 lei, pe care a achitat-o pe loc.
Ca urmare a celor constatate, poliţiştii de frontieră au solicitat Direcţiei Afaceri Consulare din cadrul Ministerului Afaceri Externe anularea vizei emise pe numele cetăţeanului moldovean.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: