USAMV Iaşi – porţi permanent deschise pentru viitorii studenţi

Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară “Ion Ionescu de la Brad” din Iaşi anunţă deschiderea permanentă a porţilor pentru elevii interesaţi de oferta educaţională propusă de acestă instituţie. Cu alte cuvinte, pentru a nu limita accesul tinerilor în Universitate doar cu ocazia unui singur eveniment gen “Zilele Porţilor Deschise”, USAMV propune celor interesaţi un “tur universitar”, la cerere. Conceptul nou propus de Universitatea ieşeană îşi doreşte eliminarea barierelor instituţionale şi deschiderea către cei care vor să devină studenţi ai USAMV Iaşi. Cu o singură programare telefonică, elevii vizitează obiectivele importante ale instiuţiei şi primesc informaţii referitoare la oferta academică de la persoane abilitate din USAMV.
Programul unei vizite în Universitate cuprinde manifestări inedite şi captivante, printre care amintim: vizualizarea 3D a diverselor obiecte în cadrul Centrului de Vizualizare Avansată – 3D, primul de acest fel din România, vizitarea bibliotecii – una dintre cele mai moderne din spaţiul universitar ieşean, consultaţii demonstrative în clinicile de medicină veterinară, lecţii de peisagistică. Tinerii interesaţi să devină studenţi ai Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară vor primi consiliere de specialitate referitoare la orientarea în carieră.
Vizitele pot fi efectuate în funcţie de disponibilitatea tinerilor şi a cadrelor didactice, pentru buna organizare a acţiunii fiind necesară doar o programare telefonică la Departamentul de Promovare şi Imagine.
Pe scurt, oferta academică a USAMV Iaşi se defineşte prin facultăţi acreditate, domenii de studiu cu impact profesional, atât în România, cât şi în străinătate, calitate în educaţie, performanţă în cercetarea ştiinţifică, mobilităţi europene, cariere de succes, facilităţi şi condiţii de studiu ultramoderne.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: