TÂRG DE MIERE ŞI CADOURI HANDMADE, LA IULIUS MALL IASI

IULIUS MALL întâmpină primăvara cu o surpriză dulce care va atrage, cu siguranţă, numeroşi pofticioşi. Delicatese cu miere, polen, propolis, produse cosmetice şi vitamine sunt doar câteva dintre articolele pe care ieşenii le vor găsi la Târgul Mierii, organizat la IULIUS MALL, în weekend-ul 5-6 martie.

Evenimentul, situat în parcarea mall-ului, este dedicat atât celor care apreciază beneficiile produselor apicole, cât şi profesioniştilor în domeniu. La târg, vor fi prezenţi aproximativ 30 dintre cei mai mari producători şi procesatori autohtoni, din oraşe precum Timişoara, Bucureşti, Baia-Mare, Bistriţa, Piteşti, Cluj-Napoca şi Iaşi, premiaţi şi apreciaţi la nivel internaţional.

La târg, clienţii IULIUS MALL se vor îndulci cu sortimente de miere care nu se găsesc în regiunea Moldovei, precum miere de mană, brad, zmeură, păpădie, coriandru, muştar, precum şi miere ecologică. De asemenea, pot achiziţiona şi creme, unguente, capsule, vitamine, extracte de plante în reţete speciale, recunoscute la nivel mondial (de exemplu, bee-vital), dar şi preparate farmaceutice unice în Europa, fabricate la Institutul de Cercetări Apicole din România. Un alt punct de atracţie va fi standul cu figurine din ceară, care va ademeni vizitatorii prin miresmele şi formele aparte.

Profesioniştii în domeniul apiculturii vor găsi la târg utilaje şi echipamente specifice precum: centrifugi pentru extracţia mierii, topitoare de ceară, furculiţe de descăpăcit, perii, dălţi, măşti, mănuşi, combinezoane, hrană specială pentru stimularea albinelor, remorci, pavilioane şi camioane modificate special pentru transportul de albine în pastoral, la sute de kilometrii.

Duminică, 6 martie, de la ora 10.00, Târgul Mierii include o sesiune de comunicări, unde reprezentanţi de la Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară Bucureşti, Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) Bucureşti, Institutul de Cercetări Apicole, precum şi profesori şi specialişti în domeniu vor răspunde întrebărilor apicultorilor din regiunea Moldovei.

Din acest week-end şi până pe 8 martie inclusiv, IULIUS MALL îi aşteaptă pe ieşeni la Târgul Feminităţii. De ziua ei, poţi să surprinzi femeia deosebită de lângă tine cu un dar aparte! Târgul organizat la parterul IULIUS MALL reuneşte cei mai talentaţi artizani handmade, care au creat pentru această ocazie, sute de cadouri speciale. Cercei, brăţări, broşe, inele, genţi, curele, eşarfe, cutiuţe pentru bijuterii, tablouri, ceasuri de mână şi articole decorative, din piele, lemn, dantelă, porţelan, sticlă sau ingrediente naturale se numară printre produsele realizate manual, cu multă migală, de artişti.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: