M.A.I.trimite o echipa de medici specialisti la clinica din Viena unde este internat politistul Codrut Oprea

Secretarul de stat, şef al Departamentului Ordine şi Siguranţă Publică din cadrul Ministerul Administraţiei şi Internelor, chestor de poliţie Ioan DASCĂLU, a dispus ca mâine, 8 martie a.c., o echipă de medici specialişti din cadrul Direcţiei Medicale a M.A.I. să se deplaseze la Viena, la clinica privată unde este internat poliţistul Codruţ Oprea, pentru a observa situaţia medicală a acestuia şi pentru a avea întrevederi cu conducerea clinicii.

Echipa medicală este formată din preşedintele Comisiei centrale de expertiză medico–militară a M.A.I. – medic specialist de expertiză a capacităţii de muncă şi medic şef neurolog din cadrul Spitalului de urgenţă al M.A.I. „Prof dr. Dimitrie Gerota”.

Medicii vor observa stadiul tratamentului, evoluţia medicală şi vor analiza situaţia documentelor financiare propuse pentru decontare.

Ataşatul de afaceri interne al Ministerului Administraţiei şi Internelor la Viena va însoţi şi acorda sprijin echipei de medici a M.A.I.

Precizăm că Ministerul Administraţiei şi Internelor a acordat, la sfârşitul anului trecut, urmare a contribuţiei personale a cadrelor şi a eforturilor financiare proprii, sprijin financiar în cuantum de aproximativ 11 mii de Euro, pentru tratamentul medical al poliţistului Codruţ Oprea.

De asemenea, prin grija Direcţiei Medicale şi a Centrului Medical Dâmboviţa au fost asigurate poliţistului, pe parcursul internării în Secţia A.T.I. a Spitalului de Urgenţă Floreasca Bucureşti, medicamente şi materiale sanitare, indispensabile îngrijirii bolnavului.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: