Porţi deschise la Colegiul Naţional „Emil Racoviţă”

În zilele de 9 şi 12 martie 2011, Colegiul Naţional „Emil Racoviţă” din Iaşi îşi deschide porţile pentru toţi elevii claselor a IV-a din judeţ care doresc să se familiarizeze cu ambientul şcolii şi cu cerinţele de admitere în clasa a V-a. Elevii şi părinţii lor vor avea ocazia să cunoască istoricul școlii, să-şi facă o imagine clară asupra bazei materiale de care dispune şcoala, să primească informaţii detaliate despre Concursul LERIS şi să cunoască rezultatele deosebite obţinute în pregătirea elevilor de către prestigiosul corp didactic al colegiului.

Pe parcursul programului, elevii de clasa a IV-a vor beneficia de ore demonstrative de limba română şi matematică susţinute de profesorii colegiului. De asemenea, le vor fi prezentate variante de itemi de evaluare pentru cele două discipline de concurs, limba română și matematică, precum şi modalităţi de rezolvare. În laboratoarele şcolii, elevii vor putea să asiste la câteva demonstraţii practice și experimente care să le trezească interesul pentru studiul ştiinţelor.

Toţi cei interesaţi sunt aşteptaţi miercuri, 9 martie între orele 17.00 şi 20.00 şi sâmbătă, 12 martie, între orele 9.00 şi 13.00.

Anunțuri

One response to this post.

  1. Posted by Hammer on Martie 7, 2011 at 7:50 pm

    Demonstratii de picat la diverse obiecte pentru a lua spaga nu se fac? de ce nu se spune ca Racovita e un liceu de fite? Trebuie sa iti cumperi banca in care stai si nu o iei cu tine la sfarsitu scolii. Maaaaaaare nesimtire

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: