Workshop – comunicarea în structurile infodocumentare

Joi, 10 martie 2011, la ora 14.00, la biblioteca Casei Corpului Didactic Iaşi se organizează workshopul cu tema „Comunicarea în structurile infodocumentare”, activitate cuprinsă în calendarul cercurilor metodice ale bibliotecarilor, documentariştilor şi responsabililor C.D.I. pentru anul şcolar 2010 – 2011.

Activitatea se va desfăşura în amfiteatrul „Spiru Haret”, fiind destinată bibliotecarilor, documentariştilor şi responsabililor centrelor de documentare şi informare din judeţul Iaşi interesaţi să se perfecţioneze şi să acumuleze noi cunoştinţe în privinţa comunicării cu utilizatorii..

Programul va fi susţinut de doamna psiholog drd. Maricica Buzescu. Temele dezbătute vor fi următoarele: „Comunicarea – clarificări conceptuale” și „Comunicarea în relaţia cu utilizatorul (comunicarea directă și indirectă; comunicarea asertivă; comunicarea activă; necesitatea feed-back-ului în procesul de comunicare cu utilizatorul)”. Atelierul de lucru se va finaliza cu o scurtă evaluare prin intermediul jocurilor de rol.

Pentru orice structură infodocumentară, cea mai importanta resursă o reprezintă oamenii, iar toate elementele necesare funcţionarii sale se bazează pe comunicare. Pornind de la premisa ca nici un proces de interacţiune nu poate avea loc în afara comunicării și că buna relaţionare reprezintă cheia succesului în comunicarea interpersonală, propunem colegilor care lucrează în structurile infodocumentare ieşene posibilitatea de a afla noutăţi, de a se perfecţiona și de a intra în contact cu alţi colegi, pentru a face schimb de idei şi a învăţa unii din experienţa altora.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: