Jandarmii ieseni ne informeaza

Cerea bani de la pacienţi
În data de 08 martie a.c. în jurul orei 16.45, prin apel 112, s-a cerut sprijinul jandarmilor care acţionau în dispozitiv mixt, pentru a interveni la Spitalul de Neurochirurgie, unde o persoană provoca scandal.
La faţa locului patrula a găsit o femeie aflată sub influenţa băuturilor alcoolice, care adresa injurii personalului din spital şi pacienţilor.
S-a intervenit pentru calmarea persoanei în cauză, s-a luat măsura conducerii acesteia în afara spitalului, iar pentru faptele comise a fost sancţionată cu amendă de 400 lei.
Anterior începerii scandalului, femeia a cerut bani şi diverse bunuri de la pacienţi, iar când i s-a cerut să părăsească spitalul a început să tipe şi să înjure.

Intervenţie scandal
În data de 08 martie a.c. în jurul orei 07.30, jandarmii au surprins pe Aleea Rozelor un grup de 6 tineri, aflaţi în stare de ebrietate, în timp ce consumau băuturi alcoolice, provocau scandal, adresau injurii trecătorilor şi loveau cu picioarele autovehiculele parcate în zonă.
S-a intervenit pentru restabilirea ordinii şi liniştii publice, cei 6 tineri au fost conduşi la Poliţie pentru stabilirea identităţii, iar pentru faptele săvârşite au primit amenzi cu valori cuprinse între 900 şi 1500 lei, în funcţie de faptele comise.

OFIŢER RELAŢII PUBLICE
cpt.
Cojocariu Mihai

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: