Paula Seling si Ovi – show de Eurovision la Iasi

Weekend-ul incepe in stil mare la Iasi, cu un super concert sustinut vineri, pe 11 martie, la ERA Park, de catre indragitii Paula Seling si Ovi Cernauteanu. Ziua de duminica va fi dedicata celor mici care se vor distra cu activitati create special pentru ei: dansuri si arte martiale.

Paula Seling si Ovi concerteaza la Iasi
Vineri, pe 11 martie, pe scena de la ERA Park vor urca doua dintre cele mai apreciate voci din Romania: Paula Seling si Ovi Cernateanu. Duo-ul se bucura de recunoastere internationala, ca urmare a participarii lor la editia din 2010 a Eurovision, unde au obtinut locul 3, cel mai bun din istoria participarii Romaniei la concurs. Pe scena de la Iasi artistii vor urca cu incepere de la ora 19:00 si vor interpreta cele mai cunoscute melodii ale lor printre care si hitul care le-a adus succesul international, Playing With Fire. In deschiderea celor doi, artistii locali ii vor antrena pe ieseni la distractie, iar concertul va fi urmat de o sesiune de autografe.

Duminica – distractie si sport pentru cei mici
Ziua de duminica 13 martie, le este dedicata in totalitate celor mici la ERA Park, unde vor avea parte de o serie de activitati distractive. Astfel, de la ora 11:30 Clubul Sportiv Noblesse va oferi reprezentantii de dans si lectii gratuite pentru copiii in interiorul Galeriilor Comerciale. Buna dispozitie continua in forta, iar de la ora 13:00 iesenii de toate varstele vor putea asista la demonstratii de arte martiale, iar cei mici vor primi lectii gratuite de karate de la maestrii clubului Tae Kwan Do.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: