Zilele Gradinitei cu Program Prelungit nr. 9 Iasi

Gradinita cu program prelungit nr. 9 Iasi anunta sarbatoarea “ Zilele gradinitei “ desfasurata in perioada 9, 10 si 11 martie 2011.

Programul celor mai importante actiuni este:

• Miercuri, 9 martie, ora 10:00 – Concurs de sah “Cupa 1 Iunie “, editia I, faza pe gradinita desfasurata in cadrul Proiectului educational cu acelasi nume initiat de gradinita noastra in vederea promovarii sahului printre prescolarii din gradinitele orasului Iasi. Concurs “Cea mai gustoasa prajitura“, editia a V-a, activitate practic-gospodareasca desfasurata in cadrul parteneriatului “Copacelul prieteniei” incheiat intre Grupa mica “Fluturasii” si Grupa pregatitoare “Nazdravanii”.

• Joi, 10 martie, ora 16:00 – Seminar “Continuitate in educatie si performanta scolara “ organizat la grupa pregatitoare “Nazdravanii“, avand ca invitati parintii copiilor si cadrele didactice care vor prelua clasa I in anul scolar 2011 / 2012, de la Scoala nr. 23 “Titu Maiorescu “, Scoala “V. Conta”, Scoala nr.8 “Carmen Sylva“ si Scoala nr. 11 “Otilia Cazimir“. Aceasta actiune se inscrie in Programul C.E.P.S. initiat de I.S.J. Iasi – invatamant preprimar care are ca misiune colaborarea gradinita – scoala in viziunea educatiei timpurii.

• Vineri, 11 martie, ora 10:00 – Activitate de divertisment “Carnavalul primaverii” in cadrul careia copiii vor fi costumati si vor prezenta programe artistice dedicate primaverii.

De asemenea de-a lungul celor trei zile de sarbatoare toti prescolarii vor fi implicati in activitati desfasurate la grupa precum: divertisment, parada modei, lectii demonstrative la Limba engleza si activitati interactive.

Sarbatoarea “Zilele gradinitei” este un prilej de a implica parintii in activitatile desfasurate atat la nivel de grupa, cat si la nivel de gradinita, de a intari relatia cu comunitatea si cu celelalte institutii de invatamant.

Aceasta sarbatoare are menirea de a intari si masura rezultatele copiilor si ale parteneriatului permanent gradinita – familie.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: