O alta intrebuintare pentru roata de rezerva a unui autovehicul

Politistii de frontiera impreuna cu inspectori vamali din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni au decsoperit 5.940 tigarete cu timbru de acciza Republica Moldova, care fusesera ascunse, in vederea sustragerii de la controlul vamal, in roata de rezerva a unui autovehicul.
In data de 10 martie a.c., in jurul orelor 18.50 s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni, la controlul pentru trecerea frontierei, pe sensul de intrare in tara, cetateanul moldovean Valentin G., in varsta de 24 de ani, conducand un autovehicul marca Mercedes, de culoare rosie, inmatriculat in Republica Moldova.

In urma controlului efectuat echipa comuna formata din politisti de frontiera si inspectori vamali a descoperit ascunsa si nedeclarata in roata de rezerva a autovehicului, cantitatea de 5.940 tigarete marca „ Plugarul” cu timbru de acciza Republica Moldova.

Politistii de frontiera au luat masurile legale pentru anularea permisului de mic trafic de frontiera apartinand cetateanului moldovean.

Inspectorii vamali au dispus ridicarea bunurilor in vederea confiscarii si sanctionarea celui in cauza cu amenda contraventionala in valoare de 5.000 lei.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: