Ajuns ilegal în România, peste barajul Stânca-Costeşti

Poliţiştii de frontieră botoşăneni au întocmit dosar penal pe numele unui cetăţean moldovean, care a trecut ilegal frontiera de stat dintre R. Moldova şi România. În data de 10.03.2011, un echipaj format din poliţişti de frontieră de la Sectorul Poliţiei de Frontieră au reţinut pe coronamentul barajului Stânca-Costeşti un tânăr care nu-şi justifica prezenţa în zonă. Bărbatul avea hainele ude şi murdare, motiv pentru care a fost legitimat şi condus la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Stânca pentru continuarea cercetărilor.
În urma cercetărilor s-a constatat că cetăţeanul este din R. Moldova, se numeşte Ion G., are 18 ani şi a trecut ilegal frontiera pe coronamentul barajului Stânca-Costeşti. Bărbatul nu avea asupra sa documente de identitate şi a justificat trecerea ilegală a frontierei motivând că dorea să viziteze localitatea Stânca.
Ca urmare a celor constatate, pe numele lui Ion G. a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „intrare în România prin trecere ilegală a frontierei de stat”, dosarul urmând a fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Săveni, competent a soluţiona cauza. Bărbatul a fost predat în cursul zilei de ieri autorităţilor din Moldova.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: