Jandarmii ieseni ne informeaza

Sancţionat pentru lovire

În data de 12 martie a.c. în jurul orei 14.30, un echipaj mixt jandarm-poliţist a observat că înainte de a coborâ dintr-un autobuz un bărbat mai în vârstă a lovit cu palma un băiat, după care a încercat să se depărteze de mijlocul de transport. Autobuzul se deplasa din CUG spre Podul Roş, iar fapta s-a petrecut în staţia din Nicolina.
Întrebat fiind de ce a lovit copilul, bărbatul a motivat că băiatul s-a asezat pe scaunul eliberat de el, fără a întreba dacă altcineva doreşte să stea, fapt pentru care s-a simţit deranjat, dorind prin aceasta să-l educe puţin.
Băiatul a precizat că a ocupat scaunul deoarece se eliberase, în apropiere nefiind alte persoane care să manifeste intenţia de a se aşeza, mijlocul de transport nefiind aglomerat. După un schimb de replici, a urmat o pauză, iar în momentul deschiderii uşii, bărbatul l-a lovit cu palma peste faţă, după care a coborât imediat.
Pentru fapta săvârşită Costel S. a fost sancţionat cu amendă în valoare de 200 lei, băiatul nedorind să facă altă plângere.

Intervenţie scandal
În data de 12 martie a.c. în jurul orei 03.30, jandarmii au fost solicitaţi să intervină la un club din Iaşi, unde un tânăr aflat sub influenţa băuturilor alcoolice provoacă scandal, tulbură ordinea publică şi adresează injurii personalului.
La faţa locului bărbatul a fost surprins în momentul în care manifesta un comportament violent faţă de agentul de pază, adresând în acelaşi timp injurii şi expresii jignitoare.
S-a intervenit pentru calmarea persoanei, iar după aflarea identităţii (în primă fază dând date fase) Ştefan B. a fost sancţionat cu amendă în valaore de 1000 lei.

OFIŢER RELAŢII PUBLICE
cpt Cojocariu Mihai

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: