Vunk, cei mai buni artisti pop-rock vin la Iasi

Inceputul de weekend ii aduce pe scena de la ERA Park pe baietii de la Vunk ce vor oferi vineri, 18 Martie, un show de milioane. ERA dedica restul weekendului pasionatilor de masini, care vor putea participa la prima etapa a Campionatului National de Drift si la targul de masini, Auto ERA Park. In plus, copii se vor putea bucura de activitati si evenimente special create pentru acestia.

Vunk face show la Iasi
Vineri, pe 18 martie, Vunk, castigatorii celui mai bun album pop-rock si al premiului pentru cel mai bun artist pop rock la premiile Radio Romania, decernate pe 13 Martie, vor urca pe scena de la ERA Park incepand cu ora 18:00. Artistii vor antrena publicul prezent si vor interpreta melodii de pe ultimul lor album, precum „Lacrimi de coniac”, „Artificii pe tavan” si „Vreau o tara ca afara”. Concertul va fi urmat de o sesiune de autografe.

Un weekend dedicat pasionatilor de masini
ERA dedica weekendul acesta pasionatilor de masini. Astfel, sambata si duminica, 19 – 20 Martie, incepand cu ora 10:00 va avea loc prima etapa a Campionatului National de Drift. Evenimentul, organizat de Federatia Romania de Drift in colaborare cu Old School Motorsport Iasi se va desfasura in parcarea Centrului Comercial. Tot in acest weekend va avea loc si prima editia a targului de masini Auto ERA Park.

Lectii gratuite de dans si karate pentru copii
Activitatile distractive dedicate copiilor continua si weekendul acesta la ERA Park. Astfel, duminica, 20 Martie, de la 11:30 Clubul Sportiv Noblesse va oferi reprezentantii de dans si lectii gratuite pentru copii in interiorul Galeriilor Comerciale. In plus, acestia se vor bucura si de lectii gratuite de karate si demonstratii de arte martiale sustinute de micutii de la clubul de Tae Kwan Do, VIP.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: