BMW seria 5 confiscat la Rădăuţi Prut

Poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali din Punctul de Trecere a Frontierei Rădăuţi Prut au descoperit ieri, ascunse într-un autoturism BMW seria 5, 31.800 ţigarete, care urmau a fi introduse în ţară prin sustragerea de la controlul vamal. Inspectorii vamali au luat măsura ridicării în vederea confiscării a întregii cantităţi de ţigări, indisponibilizarea autoturismului, precum şi sancţionarea contravenţională a conducătorului auto cu amendă în valoare de 10.000 lei.

În data de 15.03.2011, ora 16.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Rădăuţi Prut, s-a prezentat pentru a intra în ţară Vasile I., cu dublă cetăţenie româno-moldoveană, în vârstă de 36 ani, la volanul unui autoturism BMW seria 5, înmatriculat în Italia.
La controlul de frontieră, în baza analizei de risc, echipa comună de control formată din lucrători vamali şi poliţişti de frontieră a descoperit ascunsă în aripile laterale, bara spate şi faţă precum şi în pragurile autoturismului, cantitatea de 31.800 ţigarete marca Kiss, cu timbru de Republica Moldova.
Inspectorii vamali au luat măsura ridicării, în vederea confiscării a ţigărilor, în valoare de aproximativ 6.700 lei, iar persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional cu amendă de 10.000 lei. De asemenea, autoturismul în valoare de 63.000 lei a fost indisponibilizat în vederea confiscării, motivat de faptul că a fost utilizat pentru introducerea în ţară a ţigărilor prin sustragere de la controlul vamal.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: