Sase cetateni care au trecut ilegal frontiera de est a Uniunii Europene au fost descoperiti de politistii de frontiera ieseni

Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Iasi, in timpul executarii unei misiuni specifice cu autospeciala cu termoviziune, au observat sase persoane de sex masculin a caror prezenta in zona nu era justificata.
In data de 24.03.2011, in jurul orelor 04.15, in timpul executarii unei misiuni specifice cu autospeciala cu termoviziune, politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Iasi, au observat, pe directia localitatii de frontiera Medeleni, sase persoane a caror prezenta in zona nu era justificata.

La fata locului s-au deplasat politisti de frontiera care au depistat pe malul romanesc al raului Prut, sase barbati care trecusera ilegal din Republica Moldova in Romania. In urma cercetarilor efectuate s-a constatat ca barbatii au traversat raul Prut cu ajutorul unei barci pneumatice si in urma identificarii s-au dovedit a fi patru cetateni egipteni si doi de origine asiatica cu varste cuprinse intre 16 si 31 ani.

Politistii de frontiera le-au intocmit celor in cauza lucrare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de intrare in tara prin trecerea ilegala a frontierei de stat, lucrare care a fost prezentata Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi, in vederea luarii masurilor legale.

Evenimentul de frontiera a fost cercetat de politistii de frontiera ieseni in comun cu autoritatile de frontiera ale Republicii Moldova.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: