Procura falsa descoperita de politistii de frontiera ieseni

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni au depistat un barbat care a prezentat la controlul de frontiera o procura, prin care era imputernicit sa conduca autoturismul in strainatate, care s-a dovedit a fi falsa.
In Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni, s-a prezentat la controlul pentru trecerea frontierei, pe sensul de intrare in tara Nicolae D., cu cetatenie moldoveneasca si romana, in varsta de 20 ani, conducand un autoturism marca BMW 530 D, de culoare gri.

La controlul de frontiera, solicitandu-i-se documentele, barbatul a prezentat o copie a certificatului de inmatriculare si o procura prin care era imputernicit sa conduca autoturismul in strainatate.

Avand suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control politistii de frontiera au efectuat verificari specifice in urma carora au constatat ca procura este falsa.

Barbatul a declarat ca a fost contactat de un cetatean moldovean care i-a propus ca in schimbul sumei de 400 euro sa transporte autoturismul in Spania. Nicolae D.a mai adaugat ca nu avea cunostinta despre faptul ca documentul nu era autentic.

Politistii de frontiera au intocmit celui in cauza lucrare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de uz de fals urmand a fi prezentata Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi. Autoturismul in valoare de 5.000 lei a fost indisponibilizat la sediul Inspectoratului Judetean al Politiei de Frontiera Iasi in vederea continuarii cercetarilor, urmand ca la finalizare sa fie luate masurile legale in consecinta.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: