Circulau cu numerele de înmatriculare expirate

În urma unei acţiuni desfăşurate de poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Botoşani, doi cetăţeni cu dublă cetăţenie româno-moldoveană s-au ales cu dosare penale pentru punerea în circulaţie a unor autovehicule neînmatriculate, aceştia încercând să scoată din România două autoturisme care aveau numerele de înmatriculare expirate.
În data de 27.03.2011, în Punctul de trecere a frontierei Stânca s-au prezentat pentru a ieşi din ţară cetăţenii româno-moldoveni Igor S., în vârstă de 42 de ani şi Petru V., în vârstă de 51 de ani. Primul se afla la volanul unui autoturism marca Iveco, iar cel de-al doilea un autoturism marca Mercedes.
La controlul documentelor s-a constatat că numerele de înmatriculare ale celor două autoturisme sunt expirate. Cei doi conducători auto au declarat că au constatat că numerele erau expirate, însă au continuat totuşi deplasarea către R. Moldova.
Poliţiştii de frontieră au întocmit pe numele celor doi cetăţeni lucrări penale pentru săvârşirea infracţiunii de „punerea în circulaţie a unor autovehicule neînmatriculate sau neînregistrate”, documentele urmând a fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Săveni. Cele două autoturisme urmează a fi scoasă din România doar pe platformă, iar Igor S. şi Petru V. sunt cercetaţi în stare de libertate.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: