Iasi Plantează, 2 aprilie 2011

Pe 2 aprilie 2011, începând cu ora 10, Asocia’ia Mai Bine si Asociatia TERIS organizează actiunea Iasi Plantează. Aceasta face parte din ediția a cincea a proiectului IaȘi Reciclează, implementat în parteneriat cu organizațiile Recolamp și Eco-Rom Ambalaje.

Aproximativ 200 de puieți vor fi plantați la ieșirea din Iași, într-o zonă cu risc de alunecări de teren de lângă bulevardul C. A. Rosetti, în apropierea pârâului Cacaina.

Acțiunea este organizată cu sprijinul S.C. Servicii Publice Iași S.A., care va oferi materialul săditor, va pune la dispoziție uneltele necesare plantării și va oferi asistență tehnică.

Voluntarii se pot înscrie pe site-ul proiectului http://www.iasirecicleaza.ro, unde se găsesc mai multe informații despre această activitate.

IaȘi Reciclează este o inițiativă pentru protejarea mediului înconjurător și implicit pentru crearea unei culturi civice care să susțină dezvoltarea durabilă a orașului Iași. În cadrul ediției din 2011, vor fi organizate ateliere de lucru manual, Colțul verde – un concurs între licee, evenimente Gustă Slow, sesiuni informative, ateliere de cultură civică contemporană, plantări, proiecții de filme și concursuri online.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: