CASTING ELITE MODEL LOOK LA IULIUS MALL

În perioada 9-11 septembrie 2011, la Iulius Mall se caută cele mai frumoase moldovence în cadrul castingului concursului internaţional de modele “SCHWARZKOPF ELITE MODEL LOOK ROMÂNIA 2011”, organizat de agenţia FACE2FACE MODEL MANAGEMENT.

Pentru a putea participa la casting, concurentele trebuie să îndeplinească următoarele condiţii: vârsta cuprinsă între 14 şi 22 ani, înălţimea între 1,72-1,80 m şi care cunosc cel puţin o limbă străină, experienţa în modeling nefiind o condiţie necesară. Organizatorii vor puncta frumuseţea, inteligenţa, spontaneitatea, stilul şi personalitatea bine conturată a fiecărei candidate.

De la Iaşi, caravana se va opri la Cluj-Napoca, între 16-18 septembrie, şi la Bucureşti, pe 23 septembrie. Finala va avea loc în luna octombrie, în Bucureşti şi va desemna reprezentanta României la finala modială, care se va desfăşura în SHANGHAI, competiţie dotată cu premii în valoare totală de peste 325.000 USD.

ELITE MODEL LOOK este concursul care a descoperit şi lansat, începând cu anul 1972, top modelele lumii, precum Cindy Crawford, Stephanie Seymour, Tatjana Patitz, Claudia Schiffer şi multe altele. În fiecare an, în peste 65 de ţări, agenţiile oficiale, organizează selecţii naţionale în care iau parte peste 650.000 de participante. Agenţia Elite este nr. 1 în lume, reprezintă peste 750 de modele şi înglobează 36 de agenţii pe cele 5 continente.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: