Jandarmii ieseni ne informeaza

Misiune Hadâmbu

În ziua de 08 septembrie a.c. cu prilejul Hramului Mănăstirii Hadâmbu, eveniment religios la care participă un număr însemnat de credincioşi, un echipaj de jandarmi va asigura ordinea şi liniştea publică pe timpul manifestărilor.
Astfel, vor fi luate măsuri specifice pentru a se respecta ordinea şi liniştea pe timpul slujbei religioase, precum şi deplasarea ordonată a credincioşilor spre locul de închinare. Totodată se va avea în vedere şi prevenirea faptelor antisociale, avându-se în vedere afluxul mare de persoane.

Sancţiuni ordine publică

În data de 06.09. 2011, în jurul orei 20.30, jandarmii aflaţi în misiune pe raza mun. Iaşi au surprins pe Aleea Rozelor un bărbat aflat sub influenţa alcoolului, care consuma bere dintr-un pet de 2 litri şi provoca scandal, tulbura ordinea publică, adresa injurii persoanelor care se aflau în zonă.
Având în vedere cele constatate jandarmii au luat măsura restabilirii liniştii publice, iar pentru faptele comise persoana a fost sancţionată cu amendă în valoare de 300 lei.
Bărbatul şi-a motivat comportamentul prin faptul că este nemulţumit de viaţă.

În noaptea de 06-07.09. 2011, jandarmii din Grupa de Supraveghere şi Ordine Publică Răducăneni, care au acţionat pentru menţinerea ordinii în cadrul patrulelor mixte intercomunale pe raza loc. Prisacani au sancţionat patru bărbaţi pentru tulburarea ordinii publice, refuz de legitimare şi provocarea de scandal, fapte comise pe fondul consumului de băuturi alcoolice. Valoarea sancţiunilor 1000 lei.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: