Poliţiştii de frontieră botoşăneni au întocmit dosar penal pe numele unui bărbat, care a trecut ilegal frontiera de stat în România, peste râul Prut.

În data de 07 septembrie 2011, în jurul orelor 00.15, poliţiştii de frontieră de la Sectorul Poliţiei de Frontieră Rădăuţi Prut au reţinut, pe direcţia localităţii Rădăuţi Prut, un bărbat, de aproximativ 33 de ani, suspect că ar fi trecut frontiera de stat dinspre R. Moldova.
Bărbatul a fost condus de poliţiştii de frontieră la sediul SPF Rădăuţi Prut. Pe durata cercetărilor s-a constatat că acesta se numeşte Marin R., are 33 de ani şi este cetăţean R. Moldova. Asupra bărbatului a fost descoperit un paşaport moldovenesc, valabil, care nu avea aplicată viză de intrare în România. Bărbatul a declarat poliţiştilor de frontieră că a trecut ilegal frontiera de stat dintre Moldova şi România traversând înot râul Prut, cu scopul de a ajunge într-un stat din vestul Europei pentru a-şi găsi un loc de muncă.
„Poliţiştii de frontieră au întocmit pe numele bărbatului dosar penal pentru trecere ilegală. În cursul zilei de miercuri, 7 septembrie 2011, bărbatul a fost predat autorităţilor din R. Moldova”, a declarat inspector de poliţie Minodora Racnea, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Botoşani

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: