Doi cetateni moldoveni care au trecut ilegal frontiera au fost depistati de politistii de frontiera

Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Raducaneni pe timpul executarii unei misiuni specifice au retinut doi cetateni Republica Moldova care trecut inot raul Prut.

In data de 07 septembrie a.c., in jurul orelor 03.30, in timpul executarii unei misiuni specifice o patrula de politisti de frontiera a depistat, pe directia localitatii de frontiera Scoposeni, doi barbati care nu-si justifacu prezenta in zona si ale caror haine erau ude.
Din verificarile efectuate si din declaratiile persoanelor, politistii de frontiera au stabilit ca cei doi sunt cetatenii Republica Moldova: Igor T, si Gheorghe C. in varsta de 37 respectiv 33 ani, au traversat inot raul Prut, in scopul ajungerii in municipiul Focsani, in vederea gasirii unui loc de munca.
“Politistii de frontiera au intocmit lucrare penala barbatilor sub aspectul savarsirii infractiunii de ’intrare in tara prin trecere ilegala a frontierei de stat’’.
Evenimentul de frontiera a fost cercetat de politistii de frontiera ieseni in comun cu autoritatile de frontiera ale Republicii Moldova.
Dupa definitivarea cercetarilor cetatenii au fost predati autoritatilor de granita ale statului vecin”, a declarat insp.princ. de politie Denis Mihaela Lazar, purtator de cuvant al I.J.P.F.Iasi.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: