Documentar despre fericire în Iași

Voluntarii Centrului de Carieră al Universității ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași (CIPO) și Casa de Cultură “Mihai Ursachi” din Iași organizează pe 11 februarie, cu ocazia Zilei internaționale a Fericirii, proiecția filmului ”Happy”. Aceasta va avea loc începând cu ora 18.00 la Casa de Cultură “Mihai Ursachi”.

Filmul “Happy” este un documentar despre fericire care va fi vizionat concomitent în mai multe locații din întreaga lume. În România filmul va fi proiectat doar în două orașe, în București și în Iași. Prin intermediul unor povești personale preluate de pe tot globul și a unor cercetători cunoscuţi din domeniul fericirii, “Happy” arată cum putem trăi o viață mai sănătoasă și mai fericită, discutând despre cum putem obține echilibrul între planul material (bani, faimă, statut social) și planul spiritual (nevoia de relații interumane stabile, sănătate și împlinire personală). Filmul este regizat de Roko Belic (Genghis Blues) și a primit numeroase premii, printre care: Cel mai bun documentar la Festivalul Internațional de Film Rincon, Festivalul Internațional de Film din Mexic, Festivalul de Film Maui, Marele Premiu al Juriului la Festivalul de Film din Amsterdam și titlul de Cel mai bun film la Festivalul Internațional de Film din Costa Rica. Mai multe detalii despre film sunt disponibile pe site-ul http://www.thehappymovie.com/.

Evenimentul face parte din preocuparea Centrului de Carieră al Universității ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași (CIPO) pentru psihologia pozitivă și pentru a-i învăța pe studenți cum să-și folosească trăsăturile pozitive de caracter pentru a trăi o viață cu sens. Astfel, acest eveniment se alătură altor inițiative ale Centrului, cum ar fi ”Anul dezvoltării personale” (informaţii suplimentare despre acestă inițiativă sunt disponibile accesând linkul https://cariera.uaic.ro/2012/01/12/centrul-de-cariera-te-provoaca-la-dezvoltare-personala/).

CIPO (Centrul de Informare Profesioanlă, Orientare în Carieră și Plasament) este centrul de carieră al Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi. Echipa CIPO lucrează cu studenții și absolvenții pentru a-i ajuta să-și clarifice aspirațiile privind cariera, să identifice oportunitățile educaționale și profesionale și le oferă consiliere și suport în dezvoltarea lor.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: